Még nincs három éve, hogy a Kecskeméti Mercedes gyárban beindult a termelés, és a B-osztály, illetve a CLA kupé után már a harmadik modell sorozatgyártását is megkezdték. A Shooting Brake fantázianévre hallgató modell valójában a négyajtós kupé CLA kombi variánsa.

Hat hónap alatt 228 ezren látogattak ki a vasárnap zárult 14. Velencei Nemzetközi Építészeti Biennáléra, amelyen 65 nemzet vett részt kiállítóként. A magyar pavilonban idén Jakab Csaba és Márton László Attila Építés/Building című projektjével találkozhattak a látogatók.

Fiat 500L teszt

Az összkerékhajtású 500X megjelenéséig az 500L Living a típuscsalád legextrémebb tagja. A 120 lóerős benzinmotorral próbáltuk ki, milyen a duplájára fújt kisautó.

Megérkezett Magyarországra a Toyota Aygo, a márka japán-francia koprodukcióban fejlesztett és gyártott városi törpeautója. A méret maradt, a karakter és a szolgáltatások színvonala hatalmasat nőtt.

850 millió eurós kötvénycsomagot bocsátott ki a Ryanair diszkont légitársaság, hogy ezzel finanszírozza flottájának bővítését.

A Renegade minden idők tagadhatatlanul legeurópaibb Jeep modellje, amely génjeiben hordozza az óvilág lenyomatát. A Fiat és a Chyrsler frigyének eddigi legizgalmasabbnak tűnő gyümölcse tud igazán vérbeli Jeep lenni, ha akarjuk, de ha beérjük a terepes hangulattal, akkor sem okoz csalódást.

A jövőben rágógumit, mentolos cukorkát, tömegközlekedési jegyeket is árulhatnak a dohányboltok, és a vásárlók a mobiltelefonjuk egyenlegét is feltölthetik majd ott az Országgyűlésnek hétfőn benyújtott törvényjavaslat szerint.

Besenyei Péter műrepülő-világbajnok a hetedik helyen végzett a Red Bull Air Race idei szezonjának negyedik viadalán, amelyet a lengyelországi Gdyniában rendeztek meg a hétvégén.

Kilencfokozatú automata sebességváltójával igazi különlegességnek ígérkezik a Mercedes E-osztály. Aki azonban forradalomra számít, az nem ismeri a stuttgarti márkát.

A korábban bejelentett tervekkel ellentétben egyelőre nem vezeti be részvényeit a Londoni Értéktőzsdén (LSE) a Wizz Air, a légitársasági piacon tapasztalható volatilitásra hivatkozva.