Valósággal felrobbantotta az Indiegogo közösséget és az internetet a magyar high-tech dizájn luxuskarkötő, a tago arc. A forradalmi magyar találmány alig több mint egy nap alatt túlteljesítette a kitűzött 40 ezer dolláros támogatási célt. A jövő karkötője meghódította a világot.

Megköszönték Angela Merkelnek a magyarországi zsidó szervezetek vezetői a Dohány utcai zsinagógában tett hétfői gesztusértékű látogatását - közölte a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz).

Még nincs három éve, hogy a Kecskeméti Mercedes gyárban beindult a termelés, és a B-osztály, illetve a CLA kupé után már a harmadik modell sorozatgyártását is megkezdték. A Shooting Brake fantázianévre hallgató modell valójában a négyajtós kupé CLA kombi variánsa.

Hat hónap alatt 228 ezren látogattak ki a vasárnap zárult 14. Velencei Nemzetközi Építészeti Biennáléra, amelyen 65 nemzet vett részt kiállítóként. A magyar pavilonban idén Jakab Csaba és Márton László Attila Építés/Building című projektjével találkozhattak a látogatók.

Fiat 500L teszt

Az összkerékhajtású 500X megjelenéséig az 500L Living a típuscsalád legextrémebb tagja. A 120 lóerős benzinmotorral próbáltuk ki, milyen a duplájára fújt kisautó.

Ha tűzön-vízen át ragaszkodunk utasaink kényelméhez, és különös örömmel adjuk át magunkat a legmodernebb kényeztető szolgáltatásoknak a világ végén, kevés jobb választás akad a Toyota legendás terepjárójánál.

A Magyar Orvostechnológiai Beszállítók Szövetségének (MOBSZ) álláspontja szerint az egészségügyi kassza múlt év végi maradványából kiosztott 10,4 milliárd forint továbbra sem oldotta meg az orvostechnológiai eszközbeszállítók finanszírozási problémáit.

A Renegade minden idők tagadhatatlanul legeurópaibb Jeep modellje, amely génjeiben hordozza az óvilág lenyomatát. A Fiat és a Chyrsler frigyének eddigi legizgalmasabbnak tűnő gyümölcse tud igazán vérbeli Jeep lenni, ha akarjuk, de ha beérjük a terepes hangulattal, akkor sem okoz csalódást.

A jövőben rágógumit, mentolos cukorkát, tömegközlekedési jegyeket is árulhatnak a dohányboltok, és a vásárlók a mobiltelefonjuk egyenlegét is feltölthetik majd ott az Országgyűlésnek hétfőn benyújtott törvényjavaslat szerint.

Besenyei Péter műrepülő-világbajnok a hetedik helyen végzett a Red Bull Air Race idei szezonjának negyedik viadalán, amelyet a lengyelországi Gdyniában rendeztek meg a hétvégén.