Túlzás nélkül zenetörténeti jelentőségű pillanatnak lehettek szem- és fültanúi azok, akik részt vettek a Budapesti Tavaszi Fesztivál és a Peugeot Hungária által közösen megszervezett koncertprogramon: egy felbecsülhetetlen értékű, a világon egyetlen példányban létező, forradalmian újszerű zongora járt Budapesten.

Magyarországra is megérkezett a Fiat kishaszonjárművének megújult kiadása. A kifinomult igáslóval nem mindennapi körülmények között ismerkedtünk meg.

A Triumph tárgyalásokat folytat potenciális befektetőkkel dunaújvárosi gyárának eladásáról, a gyár mielőbbi értékesítésére nagyon jók a kilátások – közölte kedden a fehérneműgyártó cég magyarországi menedzsmentje az MTI érdeklődésére.

A szállíthatóság miatt Spanyolországból Budapestre két darabban érkezett, első CAF (Construcciones y Auxiliar de Ferrocarriles) villamost szerelik össze a BKV Fehér úti telepén 2015. március 11-én.

Valósággal felrobbantotta az Indiegogo közösséget és az internetet a magyar high-tech dizájn luxuskarkötő, a tago arc. A forradalmi magyar találmány alig több mint egy nap alatt túlteljesítette a kitűzött 40 ezer dolláros támogatási célt. A jövő karkötője meghódította a világot.

A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. keddi közgyűlése elfogadta a cég múlt évi mérlegét, és úgy határozott, hogy osztalékot nem fizet, viszont saját részvény vásárlására hatalmazta fel az igazgatóságot - a határozatok a BÉT honlapján jelentek meg.

A létesítményt egy úgynevezett geoszinkron pályán, 36 ezer kilométerre a Földtől állítanák működésbe. Az erőmű napelemei összességében 5-6 négyzetkilométeren terülnének el az űrben, vagyis tizenkétszer akkorák lennének, mint a pekingi Tienanmen-tér.

A vezető Közép-Európai telekocsi közösség, a magyar alapítású AutoHop a mai nappal a világvezető telekocsi platform, a BlaBlaCar részévé válik, a AutoHop rendszere teljes egészében integrálódik a BlaBlaCar platformba.

A Demokratikus Koalíció azt követeli, hogy a parlament hozzon létre egy olyan bizottságot, amelyik pártatlanul képes kivizsgálni az "évszázad botrányát" - mondta a QUAESTOR és a Buda-Cash csődjéről tartott szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján a DK alelnöke.

Ha tűzön-vízen át ragaszkodunk utasaink kényelméhez, és különös örömmel adjuk át magunkat a legmodernebb kényeztető szolgáltatásoknak a világ végén, kevés jobb választás akad a Toyota legendás terepjárójánál.