Fiat 500L teszt

Az összkerékhajtású 500X megjelenéséig az 500L Living a típuscsalád legextrémebb tagja. A 120 lóerős benzinmotorral próbáltuk ki, milyen a duplájára fújt kisautó.

850 millió eurós kötvénycsomagot bocsátott ki a Ryanair diszkont légitársaság, hogy ezzel finanszírozza flottájának bővítését.

Li Keqiang, Kína miniszterelnöke

Kína hatalmas fejlődésen ment át a reformok több mint három évtizeddel ezelőtti kezdete óta, de a modernizáció kései kezdete és a gyenge gazdasági alapok miatt továbbra is messze a nyugati gazdaságok mögött jár sok tekintetben – írta a The Times hétfői kiadásában megjelent cikkében a kínai miniszterelnök.

A tokaji bor, mint első számú nemzeti márkaértékként történő sikeressé tétele érdekében a legnevesebb helyi borászok és külföldi marketingszakemberek részvételével egy új luxusmárka létrehozásába kezd a Tokaj Kereskedőház Zrt.

Szuperbanán, azaz genetikailag módosított, alfa- és béta karotinnal gazdagított gyümölcs javíthat az afrikai népesség egészségén azáltal, hogy emeli a szervezet A-vitamin szintjét.

Kilencfokozatú automata sebességváltójával igazi különlegességnek ígérkezik a Mercedes E-osztály. Aki azonban forradalomra számít, az nem ismeri a stuttgarti márkát.

A korábban bejelentett tervekkel ellentétben egyelőre nem vezeti be részvényeit a Londoni Értéktőzsdén (LSE) a Wizz Air, a légitársasági piacon tapasztalható volatilitásra hivatkozva.

A mobileszközök szegmense egyre fontosabbá válik a magyarországi üzleti életben is: a mobil hirdetési költések 2013-ban már elérték az 1,943 milliárd forintot, ezzel a digitális reklámpiac 5 százalékát tették ki.

Nagy Imre újratemetésére emlékezett hétfőn két cseh napilap, a liberális Mladá Fronta Dnes és a konzervatív Lidové Noviny, a Financial Times című tekintélyes brit gazdasági napilap pedig a reklámadóról közölt egy olvasói levelet.

A devizahiteleknél alkalmazott árfolyamrés tisztességtelen, az árfolyamkockázat tisztességessége azonban csak akkor vizsgálható, ha a pénzintézet nem megfelelő tájékoztatása miatt az átlagos fogyasztó számára a szerződés erre vonatkozó része nem érthető.
Az egyoldalú szerződésmódosítás lehetősége pedig nagyon szigorú feltételekhez kötött – mondta ki a Kúria mai jogegységi döntésében.