Úgy tartja a mondás, hogy a szomszéd fűje mindig zöldebb, de valóban így van ez a netbankok esetében is? A Bankmonitor nem kevesebbre vállalkozott, mint hogy saját banki felmérése alapján összehasonlítsa a netes banki felületeket. A következőkben a válaszokból szemezgetünk. Kiderül például, hogy mit engednek meg nekünk most is a bankok otthon a fotelben ülve és mire kell még várni.

A fogyasztói elektronika gyártói és felhasználói minden év őszén Berlinben találkoznak, hogy felmérjék: merre halad az iparág? Az IFA (Internationalle Funkaustellung) eredetileg rádiókészülék kiállításnak indult, ebből nőtte ki magát Európa legnagyobb seregszemléjévé. Az idei bemutatóra 1800 kiállító hozta el termékeit és ezeket összesen 158 ezer négyzetméteren állították ki. A számokból látszik, hogy esélytelen az egész kiállítást végig járni, így most egy gyártó, a Beko termékeit mutatjuk be.

Viszonylag békésen zajlott vasárnap az egyiptomi parlamenti választások első szakaszának első napja, a részvételi arány az eddigi jelentések szerint a vártnál is jóval alacsonyabb volt.

Radamis !! - Ötcsillagos luxus a Níluson

Luxushajók nem csak a tengereken közlekednek, hanem például a Níluson is. Egy Kairó - Asszuán - Luxor túra keretében kipróbáltuk mit lát az utazó és milyen szolgáltatásokat kap ha befizet egy nílusi hajóútra. A cikkből ez kiderül, elöljáróban csak annyit: ennél jobb ár/érték arányú utat ma aligha találni.

Három év alatt közel egymillió kelt el a 208-asból, így a Peugeot elérkezettnek látta az időt, hogy kicsit felfrissítse a modellt. Jóllehet, egy kompakt autóról beszélünk, a márka már három éve is egy kellemesen sportos kocsival állt elő, de nem valami szilfid karcsúsággal, hanem olyannal, amelynek tömör testét lendületesen emelkedő övvonal keretezi.

Szingapúrban már a start után közvetlenül, balesettel kezdődött a futam. Még a célegyenesben Hülkenberg gépe keresztbe állt, a fal mellé csúszott, és összetört. Button törött első szárnnyal állt a boxba, azonnal jött a biztonsági kocsi.

Ha a hétköznapi értékek már nem stimulálnak, utcai versenyautóra azonban mégsem vágyunk, érdemes megfontolni az alsó-középkategória sportos csúcsmodelljeit. Ennek a stábnak a legújabb képviselője a Peugeot 308 GT.

Biomarker

Az Európai Unió Horizon 2020, KKV kutatásfefejlesztést támogató nagyszabású programja 2015-ben a biotechnológia témakörben kiemelt fontosságú projekteket kíván támogatni. A két sikeres magyar pályázó egyike a Biosystems International Kft (BSI). A nyertesek a második fázisban 3-5 millió eurós vissza nem térítendő támogatást kaphatnak.

Radamis II. az ötcsillagos luxus

Luxushajók nem csak a tengereken közlekednek, hanem például a Níluson is. Egy Kairó - Asszuán - Luxor túra keretében kipróbáltuk mit lát az utazó és milyen szolgáltatásokat kap ha befizet egy nílusi hajóútra. A cikkből ez kiderül, elöljáróban csak annyit: ennél jobb ár/érték arányú utat ma aligha találni.

A nemzetközi hitelminősítő kedden késő este Londonban bejelentette, hogy az eddigi "CCC"-ről egy fokozattal "CC"-re rontotta Görögország hosszú futamidejű hazai és külső szuverén adósságának osztályzatát.