Szingapúrban már a start után közvetlenül, balesettel kezdődött a futam. Még a célegyenesben Hülkenberg gépe keresztbe állt, a fal mellé csúszott, és összetört. Button törött első szárnnyal állt a boxba, azonnal jött a biztonsági kocsi.

Ha a hétköznapi értékek már nem stimulálnak, utcai versenyautóra azonban mégsem vágyunk, érdemes megfontolni az alsó-középkategória sportos csúcsmodelljeit. Ennek a stábnak a legújabb képviselője a Peugeot 308 GT.

Három év alatt közel egymillió kelt el a 208-asból, így a Peugeot elérkezettnek látta az időt, hogy kicsit felfrissítse a modellt. Jóllehet, egy kompakt autóról beszélünk, a márka már három éve is egy kellemesen sportos kocsival állt elő, de nem valami szilfid karcsúsággal, hanem olyannal, amelynek tömör testét lendületesen emelkedő övvonal keretezi.

Hátsókerék-hajtás, Ferrari-génekkel fejlesztett V6-os sportmotor, szénszálas vázszerkezet és remek helykihasználás: az Alfa Romeo rég várt újdonsága komolyan veszi küldetését, és ütőképesnek tűnő csomaggal támadja a prémium felső-középkategória jelenlegi sztárjait.

Magyarországra is megérkezett a Fiat kishaszonjárművének megújult kiadása. A kifinomult igáslóval nem mindennapi körülmények között ismerkedtünk meg.

Ha tűzön-vízen át ragaszkodunk utasaink kényelméhez, és különös örömmel adjuk át magunkat a legmodernebb kényeztető szolgáltatásoknak a világ végén, kevés jobb választás akad a Toyota legendás terepjárójánál.

Még nincs három éve, hogy a Kecskeméti Mercedes gyárban beindult a termelés, és a B-osztály, illetve a CLA kupé után már a harmadik modell sorozatgyártását is megkezdték. A Shooting Brake fantázianévre hallgató modell valójában a négyajtós kupé CLA kombi variánsa.

A Renegade minden idők tagadhatatlanul legeurópaibb Jeep modellje, amely génjeiben hordozza az óvilág lenyomatát. A Fiat és a Chyrsler frigyének eddigi legizgalmasabbnak tűnő gyümölcse tud igazán vérbeli Jeep lenni, ha akarjuk, de ha beérjük a terepes hangulattal, akkor sem okoz csalódást.

Fiat 500L teszt

Az összkerékhajtású 500X megjelenéséig az 500L Living a típuscsalád legextrémebb tagja. A 120 lóerős benzinmotorral próbáltuk ki, milyen a duplájára fújt kisautó.

Megérkezett Magyarországra a Toyota Aygo, a márka japán-francia koprodukcióban fejlesztett és gyártott városi törpeautója. A méret maradt, a karakter és a szolgáltatások színvonala hatalmasat nőtt.

Oldalak