A Samsung NX30 minden földi jóval fel van szerelve, amit ma a digitális fotográfia világa nyújtani tud, beépített Wi-Fi-jének köszönhetően ugyanolyan gyorsan képes megosztani az ismerősökkel és barátokkal a közös buliról frissen készült képeket, mint egy okostelefon. Sőt! A fejlettebb, úgynevezett NFC-képes mobilokra és tabletekre ráadásul a képek a lehető legegyszerűbben, csupán a fényképezőgép és a másik eszköz összeérintésével is átmásolható

LG Heart Rate fülhallgató

Az LG két legújabb, viselhető terméke: a Lifeband Touch csuklópánt és a Heart Rate fülhallgató kényelmes kialakítású, szinte észrevétlenül hordható és számos más eszközzel képes kommunikálni.

Lenovo-IdeaCenter-Horizon

A Lenovo IdeaCentre Horizon a cég első “társasági számítógépe”, egy több felhasználó által kezelhető, multi-touch kijelzővel ellátott, többfunkciós, otthonok számára tervezett gép, amely lehetővé teszi, hogy személyes számítógépes élményt közösségi szintre emeljük.

Huawei Ascend Mate

A Huawei a CES-en mutatta be a Huawei Ascend Mate-et, amelynek 1280 x 720 pixel felbontású, 6,1 hüvelykes HD IPS+ LCD kijelzője a készülék előlapjának 73 százalékát foglalja el, és jelenleg ez a világ legnagyobb kijelzőjű okostelefonja. A vállalat a rendezvényen leplezte le az 5 hüvelykes, IPS Super Retina LCD kijelzővel rendelkező Huawei Ascend D2 készüléket, amely 1920 x 1080 képfelbontást és 443 ppi pixelsűrűséget, valamint átlagosan 3000 mAh akkumulátor-teljesítményt garantál. A telefont 13 megapixeles BSI autofókuszos hátoldali kamerával szerelték fel.

Mostantól a hölgyek megfizethető áron élvezhetik egy professzionális, gyors, erős hajszárító előnyeit, mely segít egészségesen tartani a hajat. A Philips új ThermoProtect hajszárító technológiája lehetővé teszi a hölgyek számára a kényelmes és gyors hajszárítást, optimális szárítási eredmény elérésével, valamint megvédi a hajat a hő okozta károsodásoktól is

HT-F9750W

A Samsung 7.1 csatornás házimozi rendszere (HT-F9750) a televíziók tökéletes kiegészítője. Az új TV Sound On funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a távirányító egyetlen gombnyomásával lenémítsák a televízió hangszóróit, és egyben bekapcsolják az 1330 watt teljesítményű hangrendszert. A rendszer a Samsung saját vákuumcsöves és digitális erősítőjét, valamint a legújabb Smart TV funkciókat használja. 

 CN-E14mm

A Canon két új, az EF Cinema objektívcsaládba tartozó fix objektívvel bővítette a Canon Cinema EOS rendszerét – az új CN-E 14mm T3.1 L F és CN-E 135mm T2.2 L F jelű modellekkel. A két objektív, amely úgy készült, hogy kiemelkedő teljesítményt nyújtson a professzionális felhasználók széles köre számára, egyaránt 4K felbontást kínál, optikai csúcstechnológiákat használ és első osztályú, a profik igényeihez igazított felépítéssel rendelkezik, így szinte mindenféle produkcióban történő alkalmazáshoz ideális – a legegyszerűbb feladatoktól a legigényesebbekig.