Családi tablet

Lenovo-IdeaCenter-Horizon
2013-01-12 13:24

Családi tablet

A Lenovo IdeaCentre Horizon a cég első “társasági számítógépe”, egy több felhasználó által kezelhető, multi-touch kijelzővel ellátott, többfunkciós, otthonok számára tervezett gép, amely lehetővé teszi, hogy személyes számítógépes élményt közösségi szintre emeljük.

Akár egy tablet PC, a Horizon is vízszintesen lefektethető bármilyen felületre, interaktív játék kiegészítőket is támogat, és multi-touch kijelzőjét úgy alakították ki, hogy egy időben akár kettő vagy több ember is használhassa. A Horizon ezen kívül a Windows 8 érintő funkcióit is kitűnően használja, hiszen olyan játékokat kelt életre, mint az Electronic Arts and Ubisoft, úgy, ahogy eddig még nem láthatták a felhasználók. A Horizon könnyen átalakítható egy 27 inches nagy teljesítményű felületté, hogy bármilyen olyan feladatot kezelni tudjon, amire a felhasználónak szüksége van.

A 2013-as nemzetközi Consumer Electrics Show-n a Lenovo Gamma néven bemutatott egy nagyméretű, 39 inches wide-screen tablet PC-t is. Habár a Gamma még csak egy korai koncepció, jól példázza, milyen felhasználói élményt nyújthat a több felhasználóra tervezett nagyképernyő, valamint jelzi a Lenovo jövőbeni irányvonalát a tablet PC-k piacán.

A Horizon intelligens zsanérrendszerével a gép könnyen sík helyzetbe állítható, így a Lenovo Aura nevű, több felhasználóra kalibrált, multi-touch felülete (UI) automatikusan aktiválódik. Ez az egyszerű multi-touch felület teszi lehetővé a családoknak a közös játékot, tanulást, vagy, hogy együtt élvezhessék multimédiás tartalmakat egy kijelzőn. Az Aura azt a célt is szolgálja, hogy előre telepített játékokat vagy edukációs applikációkat indítsunk el vagy újakat töltsünk le az online app store-ból.

A Horizont akár munkára akár játékra használják, jól teljesít családi all-in-one gépként. A lenyűgöző háttérvilágítású kijelző szinte bármilyen szögből látható, és az NVIDIA GeForce grafikus kártya nagyszerű képet ad, és zavartalan videó lejátszást biztosít szemkápráztató megjelenítéssel. A tökéletes audio hangzásért a Dolby Home Theatre ® v4 felel. A Horizon kimagasló teljesítményét Intel ® Core ™ i7 processzorok támogatják.

Lenoco GammaLenovo Horizon
Share/Save