Egészségesebb hajszárítás

2012-01-06 00:00

Egészségesebb hajszárítás

Mostantól a hölgyek megfizethető áron élvezhetik egy professzionális, gyors, erős hajszárító előnyeit, mely segít egészségesen tartani a hajat. A Philips új ThermoProtect hajszárító technológiája lehetővé teszi a hölgyek számára a kényelmes és gyors hajszárítást, optimális szárítási eredmény elérésével, valamint megvédi a hajat a hő okozta károsodásoktól is.

A ThermoProtect hajszárítókkal a hölgyek csupán 57°C-os beállított hőmérséklettel száríthatják hajukat, mely gyors és hatékony szárítást tesz lehetővé anélkül, hogy túlmelegítené a hajat vagy a fejbőrt. Az alacsonyabb hőmérsékletű beállítás segít megelőzni a túlzott nedvesség veszteséget, ezáltal egészségesebb hajszárítást biztosít, amely megvédi a hajat a formázás során.

Összhangban a hajszárító sorozat ápolás-központúságával, a prémium Philips ThermoProtect modellekhez egy lágy masszírozó tűkkel felszerelt, ergonomikusan kialakított diffúzor is tartozik. Az innovatív diffúzor nem csak nagyobb komfort érzetet és kényelemet biztosít, miközben természetes módon követi a fej kontúrját, hanem speciális légpárnás tűinek köszönhetően gyengéden masszírozza is a fejbőrt a szárítás során. 

Share/Save